Rakkausmiehen uusi alku ja vanhat haaveet

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen päätin aloittaa Rakkausmiehen projektin uudelleen. Aiemman blogini ”hiljaisuus” johtui monestakin seikasta, uusi työ vei mukanaan, enkä myöskään ollut ihan varma siitä miten suomalaisen miehen rakkausrunoihin ja tunteista kirjoittamiseen lopulta suhtaudutaan. Olen nyt muutaman vuoden aikana kerännyt sen verran lisää rohkeutta, että täältä tullaan taas!

Olen kuitenkin samalla ottanut asiakseni kirjoittamisen sijaan myös PUHUA RAKKAUDESTA. Olen vienyt rakkauden teeman mukanani työpaikalle (jossa kieltämättä ensin hiukan hymyiltiin, mutta nykyisin jo äijien kesken halataankin. Se on vain niin upea fiilis kun kiireisen työpäivän keskellä voidaan puhua muutama sana myös rakkaudesta. Mieletöntä porukkaa..😊) Nimesin edellisen vuokra-asuntoni rakkauden tyyssijaksi, paikaksi johon pitää tulla rakkaudellisella mielellä ja josta pitää lähteä vielä suuremmalla liekillä. Sillekin aluksi hymyiltiin, mutta pikkuhiljaa totuttiin olemaan juuri tuolla mielellä. Ja miten ihania keskusteluja siellä käytiinkään, miten mielettömiä iltoja siellä istuttiinkaan. Kaikesta tästä on ajatus vain vahvistunut – rakkaus voi meidän päivässämme olla paljon enemmän läsnä. Meillä kaikilla on lupa sanoa toisillemme kauniita asioita, sanoittaa rakkautta, kysyä neuvoa kun sen tieltä on eksynyt.

Se on yksi omista unelmistani, peitota kaikki maailman viha rakkaudella. Koko maailmaa ei kerralla voi muuttaa, mutta ihminen kerrallaan hyvä tulee. Ja ainahan sitä voi haaveilla ihmeestä, jossa yhden yön aikana se muutos meissä jokaisessa tapahtuisi. Miettikään millaiseen maailmaan silloin heräisimme <3

Näillä haaveilla starttaillaan Rakkausmiehen sivuja uudelleen. Tosin varsin suuren muutoksen edessä siinä samalla. Yksi suuri haaveeni maailman näkemisestä ja uuden kokemisesta on toteutumassa. Edessä on muutto työn perässä Uuteen-Seelantiin. Hurjan pelottava matka, mutta mieli täynnä uteliaisuutta ja sydän täynnä toivoa. Melkoinen tunnemyrsky ja unettomat yöt ovat kylläkin olleet viime aikojen arkea. Ei pelkästään tämä mielettömän suuri muutos toiselle puolen maailmaa, sen lisäksi elämä on tuonut suuria muutoksia joiden äärellä on ollut melko polvillaan. Muutaman kuukauden sisään päättyi rakkaudellinen parisuhde, menetin äitini ja kohtasin muitakin suuria haasteita lähipiirissäni. Varsin ihmeissään ja nöyränä tuon kaiken edessä joutui useita öitä valvomaan ja miettimään, että mitä minulle nyt yritetään kertoa, mihin suuntaan tästä on lähdettävä. Yksin en olisi selvinnyt, ystävien ja yhden mielettömän upean ihmisen ja tulevan business coachin – joka toi mukanaan myös kyvyn nähdä sydämellä (kiitos siitä Niina Nurminen) – avulla löysin lopulta oman polkuni. Ja päädyin ottamaan tämän suuren askeleen, luopumaan paljosta, mutta toivottavasti luomaan enemmän.

MUTTA, korostan tässäkin; asioita on hyvä myös kohdata yksin, antaa surun, epätoivon, pelon ja kyynelten tulla. Tutkia omaa mieltään, kohdata ja puntaroida omat pelkonsa. Ne ovat suuria kasvun hetkiä. (Tähän palaan myöhemmissä blogeissani)

 Siispä Rakkausmies aloittaa matkan kohti maailman toista laitaa, katsotaan millaista perspektiiviä se antaa tähän suomalaisen miehen tunnemaailmaan. Toivottavasti pysyt matkassa mukana ja jaksat seurailla kokemuksiani, ajatuksiani ja runoilujani tästä elämästä.

Rakkaudella, kuinkas muuten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.